skip to Main Content
Last Van Uw Darmen? Doe Een Darmparasieten Test

Last van uw darmen? Doe een darmparasieten test

Wanneer kiezen voor een darmparasieten test?

Wanneer mensen last hebben van buikpijn, diarree of winderigheid, dan schrijven ze de oorzaak van die klachten al gauw toe aan voedselvergiftiging of een virus. Echter zijn darmparasieten in veel gevallen de oorzaak van allerlei darmgerelateerde klachten. Vermoedt u dat u mogelijk darmparasieten heeft en wilt u hier snel een diagnose voor? Koop dan een professionele darmparasieten test.

Heb ik een darmparasiet?

Om zeker te weten of uw darmklachten worden veroorzaakt door een darmparasiet, kunt u het best een darmparasieten test bestellen. Er zijn echter ook een aantal symptomen waaraan u een darmparasiet kunt herkennen:

  • Buikkrampen of buikpijn
  • Stinkende, brijachtige, ontlasting met onverteerd voedsel, plakkerige ontlasting of een wisselend ontlastingspatroon met verhoogde aandrang
  • Winderigheid, misselijkheid of een opgezette buik
  • Vermoeidheid en/of slaapproblemen

Typisch voor de aanwezigheid van een darmparasiet is dat de klachten vrij plotseling beginnen. Wanneer u deze symptomen herkent dan doet u er verstandig aan om een darmparasieten test te doen.

Wat is een darmparasiet?

Een parasiet is een organisme dat zich hecht aan zijn ‘gastheer’ en deze als voeding gebruikt om te kunnen overleven. Parasieten kunnen wormen of eencelligen zijn. U kunt met een darmparasiet besmet raken wanneer u in contact komt met de ontlasting van een ander, bijvoorbeeld op het toilet of bij het verschonen van een baby.

Snel diagnose met een darmparasieten test

De enige manier om de aanwezigheid van een darmparasiet op te sporen is door het doen van een darmparasieten test. Vanwege de besmettelijkheid is het belangrijk om niet alleen uzelf maar uw hele gezin te onderzoeken. Vermoedt u de aanwezigheid van een darmparasiet bij uzelf of uw gezinsleden? Bestel dan snel een darmparasieten test!

Back To Top